Hei,

olen Sari Seppälä: äiti, radiojuontaja, parturi-kampaaja ja melkein modisti. Tanpereen likkoja nääs, mutta jo aika Keravalaistunut.

 

Koluttuani nuorena tyttönä työpaikkoja sekä kouluja, päädyin helsinkiläiseen paikallisradioon toimittaja-alokkaaksi. Valmistuttuani yo-parturi-kampaajaksi, sydän piti kuitenkin juonnoissa Etelän Äänessä josta Radio Kympin kautta Radio Stadiin ja lopulta valtakunnalliseen Radio Novaan, missä vieläkin sirkutan kottaraisena maanantaista torstaihin.

 

Lähes 20000 juonnetun tunnin jälkeen yhä muistelen kaiholla ja erityisellä lämmöllä Radio Kympin toiveohjelmaa "Seppäläpälä". Yli kymmenen vuoden jälkeenkin osa kuulijoista muistaa minut "Päläpälänä" ja saa sillä onnellisen hymyn kasvoilleni; Oi niitä aikoja, pieniä ympyröitä ja aitoja ihmisiä !

 

Nyt takana yli 20 vuotta juontamista ja rankka, mutta tarpeeseen tullut työuupumus vuonna 2005, joka pisti Seppälän plikan kysymään itseltään: "Mitä mää ny haluan ? Mihinkäs olen menossa vai minnekään... ?" Mutta kuten sanoin, tarpeeseen tullut uupuminen, koska elämä oli järjestettävä omaksi ja omien arvojen mukaiseksi.

 

Puhumisesta vielä pari sanaa; tarvittaessa koulutan ryhmiä, yrityksiä ja yksityisiäkin henkilöitä esiintymään edukseen. Jännittämättä ja aidosti. 

Otahan yhteyttä, jos vaikkapa kiinnostaa...

 

Henkinen kasvu ja olla hyvä ihminen on nykyinen tieni. Tulla onnelliseksi, olla tyytyväinen. Hieman haaveilen uudelleen lentopallon pelaamisesta ja kirjakin pitäisi kirjoittaa loppuun, joka tietokoneella on monen monituista vuotta jo maannut.

Mutta en enää hötkyile. Kaikki aikanaan. Äläkä hötkyile sinäkään ja jos hötkyilet ja kiire saa otteen, niin eikun pihalle ja kävelemään. Kun on hankala istua alas, rauhoittua kiireen keskellä niin kävelmeditaatio on mitä parhainta terapiaa... Yksin ja hiljaa. Otat itsekkäästi aikaa itsellesi !!! 

 

SariS